HEMTREVLIGT I CENTRUM,

EGEN BASTU

OCH GLASAD

BALKONG

As Oy Linnakatu 29

Bostads Ab Åbo Slottsgatans hyreslägenheter är modernt utrustade, varje bostad har glasad balkong och bastu, i badrummen finns utrymme för både tvättmaskin och torktumlare. Bolaget har en egen parkeringshall och parkeringsplatser på gården. Gårdsområdet är upplyst under kvällarna och kameraövervakat för att öka allmän trivsel och trygghet. På gården finns även en skyddad lekpark för barn.

Bostads Ab Åbo Slottsgatans samtliga trähuslägenheter har restaurerats år 1997, i samband med detta moderniserades och renoverades köken, toaletterna- och badrummen. I badrummen finns utrymme för tvättmaskin och torktumlare. I en del av lägenheterna finns ursprungliga eldstäder som idag värmer utrymmena med el.

 

NÄRA ÖVERALLT

Bostads Ab Åbo Slottsgatan 29 är beläget på Åbos längsta och äldsta gata, som börjar vid Aningaisgatan och slutar vid Åbo hamn. Gatan planerades redan på 1600-talet som huvudled till Åbo Slott. Slottsgatan 29 är beläget i stadens centrum och alla nödvändiga tjänster är nära och lätt tillgängliga.

På andra sidan ån finns bl.a. Samppalinna utomhusbad, Paavo Nurmi-stadium och Idrottsparken för de som längtar efter aktiviteter. Regelbundna Föli bussrutter till bl.a. universitetsområden och närstäder är lätt tillgängliga. Åbo-centrum och torg är på 800 meters gångavstånd.

 Karta 

Asunto Oy Turun Linnankatu 29
Apteekkarimuseo
Urheilupuisto
Aurajoki
Aurajoki keskustaan päin
Föli Turku
 

UTHYRNING

Förfrågningar:
Kontakt:

Tack!

 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas

PB 133, 20101 Åbo

010 55 010

www.veritas.fi